Kohuttu realitysarja palaa televisioon – bileet jatkuvat jälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Music Television -kanavalla esitettyä realitysarja The Jersey Shorea seurattiin yhteensä kuuden tuotantokauden ajan. Jaksoissa sukellettiin kahdeksan rämäpäisen nuoren elämään kesäaikana. Nyt fanien rukouksiin on vastattu ja sarja on tekemässä paluun alkuperäisellä kokoonpanolla.

The Jersey Shoren tähdet ovat jo perustaneet perheitä ja aikuistuneet, mutta he ovat kuitenkin valmiita jälleen juhlimaan koko kesän yhdessä. Sarjan nimi tulee Unilad-sivuston mukaan olemaan hieman alkuperäisestä muunneltu Jersey Shore Family Vacation ja sitä aletaan esittämään vuonna 2018.

The Jersey Shore rikkoi aiemmilla kausillaan katsojaennätyksiä Yhdysvalloissa. Sarjaa seurasi jokaisella tuotantokaudella miljoonayleisö. The Jersey Shoren tähtiä on nähty omissa spin-off -sarjoissa, kuten Snooki & Jwoww, The Pauly D Project ja The Show with Vinny.