Sekopäinen tempaus: Mies joi 1,3 kiloa hunajaa!

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtubessa hauskojen eläin- ja mokailuvideoiden lisäksi menestyy todella hyvin videot, joissa nähdään miten ihmiset suorittavat erilaisia ruokaan liittyviä haasteita. Suursyömäri Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa.

Nyt videolla nähdään miten Matt Stonie selviytyy juoksevan hunajan juomisesta. Mies on päättänyt ottaa haasteekseen kahden hunajapurnukan syömisen niin nopeasti kuin hän vain suinkin pystyy. Miehellä on edessään hunajaa yli 1,3 kilon edestä, mikä vastaa yli 4.000 kilokaloria.

Matt Stonie on yllättävän pelokas aloittaessaan haasteen. Hunajan koostumus mietityttää miestä, ja hunajan juominen kuorruttaakin nopeasti miehen kurkun aivan kuin Stonie epäilikin. Olipa kyse rasvaisista herkuista tai sokerisista jälkiruoista, miehen vastalaukku vaikuttaa kuitenkin miltei pohjattomalta, minkä vuoksi hän selviytyy jälleen tästäkin haasteesta.