Tosielämän Wonder Woman – nainen teki asun joogamatosta ja ilmastointiteipistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen maskeeraaja ja esiintyjä Rhylee Passfield on nainen, jonka naamiointitaidot ovat saaneet monet haukkomaan happea ihastuksesta. Nyt hän on tehnyt vaahtomuovimatosta ja ilmastointiteipistä suositun supersankarin asun.

Ihmenainen on DC Comicsin sarjakuvahahmo, joka pääsi tänä vuonna myös valkokankaalle kokoillan elokuvassa Wonder Woman. Naispuolinen supersankari on monen tytön ja naisen mentaliteetin ruumiillistuma, ja YK nimitti sarjakuvasankarin taannoin voimaannuttamisen sanansaattajaksi. Rhylee Passfield halusi tehdä asun, jossa voisi esittää suuresti ihailtua supersankaria.

Hän osti joogamaton, rullan ilmastointiteippiä ja liimapurkin. Noin 30 dollaria maksaneet raaka-aineet muuttuivat 50 työskentelytunnin jälkeen Wonder Woman -asuksi, joka saa hieraisemaan silmiä. Nainen liimasi ja teippasi asun kokoon ennen maalaamista, Daily Mail uutisoi.