Rudi Rok antoi animoji-hahmoille äänet – tältä kakkaläjä kuulostaisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Rudi Rok nousi taannoin maailmanlaajuisesti tunnetuksi nettitähdeksi, kun hänen eläinten matkimisensa levisi nettivideona kymmenille miljoonille katsojille aina televisiokanavia myöten. Sittemmin uusia videoita on tullut jonkin verran.

Nyt tuoreimmassa videossaan hän antaa iPhonen animojille hauskat äänet. Rudi Rok on julkaissut 149.000 seuraajansa iloksi uuden YouTube-videon, jossa mies on antanut iPhone X -puhelimen animoji-hahmoille äänensä. Mies imitoi videolla todella upeasti muun muassa apinaa, robottia ja kissaa, ja keksii myös kakkakasallekin oman äänen.

Rudi Rok esiintyy stand up -klubeilla, joissa hänen keikkansa koostuvat beatboxingista, vatsastapuhumisesta ja komiikasta. Mies on myös ääninäytellyt mainoksissa, peleissä, elokuvissa ja musiikkiteoksissa.