Kauneushoitolassa käytetään pelkkiä ruoka-aineita: ”Parsakaalia, suklaata…”

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen haluaa meikkien ja ihonhoitotuotteidensa saralla varmistua siitä, että tuotteet eivät sisällä mitään terveydelle haitallisia kemikaaleja. Tuotteiden luonnollisuus on useille tärkeää, ja nyt yksi kylpylä on päättänyt vastata heidän toiveisiinsa.

Jamaikalla Port Antoniossa sijaitsee The Trident Hotel Spa -niminen kylpylä, jossa asiakkaita hoidetaan todellisilla luonnon antimilla. Kaikissa hoidoissa käytetään vain ruoasta valmistettuja aineksia, minkä ansiosta asiakkaat saavatkin nautiskella esimerkiksi parsakaalihieronnoista ja suklaakuorinnoista.

Vartalohoidoissa käytettyihin voiteisiin ja kuorintoihin on käytetty vihannesten ja muiden ruoka-aineiden lisäksi myös luonnosta saatuja ihoa nuorentavia ja ravitsevia ainesosia kuten aloe veraa. Hoitolassa on myös selluliittia poistava hoito, jossa asiakas valellaan kahvista tehdyllä vartalonaamiolla ja peitellään kääreeseen.