Robin Thicken nuori rakas alastonkuvassa – esittelee kasvanutta vauvavatsaansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hittikappaleella Blurred Lines menestynyt Robin Thicke ja hänen 23-vuotias tyttöystävänsä April Love Geary saavat maaliskuussa tyttären. Tuleva lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Äidiksi tuleva Geary on nyt esitellyt pyöristyvää vauvamasuaan Instagramissa.

40-vuotias Robin Thicke ryhtyi 2,5 vuotta sitten seurustelemaan itseään lähes puolet nuoremman mallikaunotar April Love Gearyn kanssa. Äskettäin 23 vuotta täyttänyt Geary kehui Thickeä maailman parhaaksi poikaystäväksi, sillä mies oli ostanut naiselleen syntymäpäivän kunniaksi suuren määrän ruusuja. Geary poseerasi myöhemmin alastomana ruusun terälehtien ympäröimänä.

Pariskunta sai muutama vuosi sitten runsasti pyyhkeitä korkeasta ikäerostaan johtuen. Robinilla on entuudestaan seitsemänvuotias poika 42-vuotian Paula Pattonin kanssa. Paula Pattonin ja Robin Thicken ero oli riitaisa, RadarOnline muistuttaa.

My food baby is on point 🤘🏽

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

🎂🎂🎂

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

It's my birthday!!!!! Thank you my love for everything you've done!!! Already such an amazing day 🌹🌹🌹 @robinthicke

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

SO EXTRA 🌹🌹🌹

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on