Kardashianit masentuvat yksi kerrallaan – Khloe Kardashian tuntee olevansa yksin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin julkkisperheestä kertovat raskausuutiset ovat harvoin onnellisia ja suloisia. Kim Kardashianin raskaudet ovat olleet hengenvaarallisia ja äsken Kylie Jennerin kerrottiin ahdistuneen raskauden tuomista lisäkiloista. Nyt ensimmäistä lastaan odottavan Khloe Kardashianin kerrotaan masentuneen.

Realityperheen naiset todistavat sen, että myös menestyneet ja rikkaat ihmiset voivat kokea äitiyteen liittyviä pelkoja jo raskaana ollessaan. Nyt Khloe Kardashianin lähipiiristä kerrotaan, että taannoin elämäntaparemontin tehnyt 33-vuotias nainen on väsynyt ja kyllästynyt raskausaikaan. Nainen haluaisi jo synnyttää lapsensa maailmaan, koska tuntee olevansa eristäytynyt ulkomaailmasta.

Khloe Kardhashian viettää paljon aikaa ammattilaiskoripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin kanssa Clevelandissa, kaukana muusta perheestään. Nainen on tunnustanut olevansa yksinäinen, RadarOnline kertoo.

Tulevat vanhemmat tarvitsisivat paljon tukea jo raskausaikana, puhumattakaan vauva-arjesta. Stressi voi vaikuttaa ikävästi kohdussa kehittyvään ihmisen alkuun. Khloe on yrittänyt viritellä oikeanlaista mielialaa esimerkiksi vanhoja ja parempien aikojen kuvia julkaisemalla.

💫Positive Mind! Positive Vibes! Positive Life!! 💫

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on