Suomalaishitin jättisuosio jatkuu – jo yli 50 miljoonaa katselukertaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissa vuonna kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video sai nopeasti miljoonia katsojia, kun video lähti leviämään verkossa uudelleen ja uudelleen. Nyt se on ylittänyt 50 miljoonan katselun rajan ja saman tien myös 51 miljoonan raja rikkoutui.

Suomalainen hittivideo kaivettiin taannoin YouTuben arkistoista ja se nousi nopesti uuteen nousukiitoon saatuaan uutta mediahuomiota. Kyseessä oli NotYourAverageGoatin Facebook-päivitys, jota jaettiin miljoonia kertoja. Sittemmin videon katsojamäärät ovat jatkaneet tasaista kasvuaan.

Viime aikoina yhtye on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti viime vuonna, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.