Yhdysvalloissa juhlitaan suomalaisyhtyettä – kuvernööri julisti virallisen Steve ’N’ Seagulls -päivän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen Steve’n’Seagulls -yhtye teki juurevan version Iron Maiden -yhtyeen Trooper-hitistä. Videosta tuli nopeasti maailmanlaajuinen nettihitti. Nyt yhtye on saavuttanut jotain todella historiallista Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa.

Coloradon kuvernööri John Hickenlooper on nimittäin julistanut, että 21. syyskuuta 2015 osavaltiossa vietetään virallista Steve’n’Seagulls -päivää. Kunnianosoituksella kuvernööri haluaa nostaa esiin suomalaisyhtyeen uniikin musiikkityylin.

Päätöksensä perusteluiksi kuvernööri mainitsee, että country-henkisiä covereita esittävä yhtye on suosittu Coloradon osavaltiossa ja Yhdysvalloissa ja saapuu ensimmäisellä maailmankiertueellaan myös Denveriin.

stevenseagulls17092015