Yhdysvalloissa juhlitaan suomalaisyhtyettä – kuvernööri julisti virallisen Steve ’N’ Seagulls -päivän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen Steve’n’Seagulls -yhtye teki juurevan version Iron Maiden -yhtyeen Trooper-hitistä. Videosta tuli nopeasti maailmanlaajuinen nettihitti. Nyt yhtye on saavuttanut jotain todella historiallista Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa.

Coloradon kuvernööri John Hickenlooper on nimittäin julistanut, että 21. syyskuuta 2015 osavaltiossa vietetään virallista Steve’n’Seagulls -päivää. Kunnianosoituksella kuvernööri haluaa nostaa esiin suomalaisyhtyeen uniikin musiikkityylin.

Päätöksensä perusteluiksi kuvernööri mainitsee, että country-henkisiä covereita esittävä yhtye on suosittu Coloradon osavaltiossa ja Yhdysvalloissa ja saapuu ensimmäisellä maailmankiertueellaan myös Denveriin.

stevenseagulls17092015

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat