Tinder-treffien järkyttävä päätös – nainen löytyi kuolleena

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suhteen alussa treffit kannattaa järjestää aina julkisella paikalla ja siten, että on varma tapaamansa henkilön turvallisuudesta. Tinderistä treffiseuralaisensa löytänyt 24-vuotias Sydney Loofe katosi Nebraskan Lincolnissa.

Hän oli lähettänyt ennen treffejä kuvia Snpachatiin todeten, että on menossa tapaamaan uutta deittiä. Poliisi on löytänyt kadonneen Sydney Loofen kuolleena. Epäilyn kohteena ovat Bailey Boswell sekä hänen kämppäkaverinsa Aubrey Trail.

Poliisi oli löytänyt nuoren naisen ruumiin digitaalisten todisteiden avulla syrjäiseltä seudulta. Sydney Loofen vanhemmat ovat järkyttyneitä tapahtumista.

Netissä on helpompi esittää muuta kuin mitä oikeasti on. Treffeistä kannattaa aina ilmoittaa ulkopuoliselle taholle ennen uuden tuttavuuden tapaamista. Sydney Loofen tarina on kammottava esimerkki siitä, kuinka pahimmassa tapauksessa voi käydä, BBC uutisoi.

Snapchat