Ihmiset paljastivat synkimmän salaisuutensa – näitä he salaavat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen ihminen kantaa mielessään erilaisia salaisuuksia. Ne voivat liittyä joihinkin oikeisiin tekoihin, ystävien paljastamiin asioihin, omiin tunteisiin tai salaisiin intohimoihin. Nyt ihmiset laitettiin kameran edessä lukemaan toisten anonyymisti paljastamia salaisuuksia.

Aiemmin on tutkittu, että ihmisillä on noin 13 salaisuutta, joita he eivät koko elämänsä aikana paljasta kenellekään. Nyt ihmiset pääsivät kertomaan synkimmät tekonsa ja salaisuutensa anonyymisti kirjoittamalla ne paperilappuselle, jonka joku muu luki kameran edessä.

Videolla käy ilmi, että ihmiset ovat kykeneviä todella kamaliin ja surullisiin asioihin ollessaan ahdistettuna nurkkaan. Eräs nainen salasi aviomieheltään sen, että mies ei olekaan heidän lapsensa biologinen isä. Yksi miespuolinen henkilö myönsi onnistuneensa saamaan naisen rakastumaan itseensä vain siksi, että hän sai jättää naisen kylmästi.