Miehen soittotaidot eivät vakuuttaneet – lehmät antoivat välittömän palautteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videolla on nähty upeita tilanteita, joissa eläimet ovat silminnähden nauttineet ihmisten musisoinnista. Tällä kerralla lehmät eivät kuitenkaan lämmenneet miehelle, joka tuli ilahduttamaan niitä laitumelle soittamalla bassokitaraa.

Verkossa on nähty upeita videoita, joissa on nähty miten lehmät ovat saapuneet nauttimaan musiikista, jota niille on soitettu. Mies oli varmasti ajatellut saavansa samanlaisen upean tilanteen itsekin videolle, mutta hänen saamansa reaktio lehmiltä olikin täysin erilainen.

Videolla nähdään miten lehmät ovat saapuneet aitauksen aidan viereen tervehtimään miestä. Kun hän aloittaa oman soolonsa soittamisen bassokitaralla, lehmät päättävät kuitenkin heti kääntyä pois. Lehmät poistuvat huvittavan nopeasti miehen luota soiton alettua ja ottavat muutaman juoksuaskeleenkin.