Plastiikkakirurgi: Nyt kaikki haluavat Meghan Marklen nenän

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi hetki sitten kihlautuneensa tyttöystävänsä Meghan Marklen kanssa. Markle on Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijätär, joka on nyt jättänyt ammattinsa ryhtyäkseen kuninkaalliseksi.

36-vuotias Meghan Markle on kuvankaunis nainen, jonka ulkonäkö on alkanut kiinnostamaan naisia viime aikoina erityisen paljon. Naiset ovat alkaneet ihailemaan kaunotarta siihen pisteeseen saakka, että he ovat menneet kauneuskirurgien puheille Marklen kuva käsissään.

Plastiikkakirurgi Stephen T. Greenberg kertoi Daily Mail -sivustolle, että naiset haluavat tällä hetkellä ylivoimaisesti eniten Meghan Marklen nenän. Sama trendi on jarkunut jo puolen vuoden ajan. Nykyään Marklen nenälle on ollut jopa enemmän kysyntää kuin Kim Kardashianin tai Kylie Jennerin nenälle.