Miehen takaraivoon Donald Trumpin kasvot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olipa Donald Trumpista mitä mieltä tahansa, on hän mahdollisesti vuoden 2017 kansainvälisesti tunnetuin henkilö. Yhdysvaltojen presidentin kasvoihin saattaakin törmätä jo yllättävissäkin merkeissä.

Taiwanin Changhuassa asuva mies otti itselleen Trumpin kasvoja esittävän hiustatuoinnin. XB Hair -parturin stylistin, Allen Chenin ansiosta nimettömänä pysyttelevän miehen takaraivossa nähdään nykyään presidentin kasvot.

Hiustatuoinnin trumpilla on jopa asianmukainen kampaus, sillä miehen omat hiukset värjättiin keltaiseksi kasvokuvan yläpuolelta. Trump-hiustyylistä otetut kuvat ovat levinneet verkossa sen jälkeen, kun ne jaettiin parturiliikkeen Facebook-sivulla.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen hiustatuointi, joka esittää kohua herättänyttä ja ajankohtaista poliittista johtajaa. Uutisoimme taannoin myös serbialaismiehestä, joka otti Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-Unia esittävän hiustatuoinnin.

 

Publié par XB Hair 沙龍ζ sur lundi 25 septembre 2017