22-vuotias laulajatar juhli rintaliiveissä – jätti paidan kotiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa on 22-vuotias malli ja laulaja, joka tuli tunnetuksi jo 14-vuotiaana versioidessaan tunnettujen artistien hittejä omalla YouTube-kanavallaan. Hän sai myöhemmin levytyssopimuksen Warner Musicilta, minkä jälkeen hän on niittänyt mainetta omilla kappaleillaan.

Englantilainen Dua Lipa tuli monille tunnetuksi Scared To Be Lonely ja New Rules -nimisillä kappaleilla, joista kumpikin on saanut jo reilusti yli 450 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. Nyt laulaja ihastutti Capital FM Jingle Bell Ball 2017 -tapahtumassa näyttävällä tyylillään.

Mallin mitoissa oleva laulaja säväytti rohkealla asullaan, johon kuului harmaat sikarihousut ja samaa kuosia olevat rintaliivit. Rintaliivit oli koristeltu näyttävällä rusetilla ja timanteilla, ja rohkean tyylin kruunasi vielä naisen punaiseksi maalatut huulet.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News