Koira ikävöi emäntäänsä – tunteikas vastaanotto heti ovella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat osa perhettä ja niiden voidaan aina tietää odottavan ihmisiä kotiin innoissaan. Tämän vuoksi ikävä koiran luokse on aina suuri kun omistajat joutuvat viettämään aikaa erillään rakkaasta karvakuonostaan. Myös koirat ikävöivät omistajiaan, mikä käy suloisesti myös tästä videosta ilmi.

Facebook-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa omistajaansa ikävöinyt koira on viimein saanut naisen kotiin. Koira on kuullut naisen lähestyvän kotiovea, minkä vuoksi se on tiennyt tulla suoraan oven taakse odottelemaan, että ovi avautuu.

Koira on todella hellyttävä näky oven takana. Heti kun ovi alkaa avautumaan, se painaa kuononsa oven väliin päättäväisesti, että ovi ei voi mennä enää kiinni. Koira on selvästi odottanut omistajaansa kotiin ja on todella onnellinen nähdessään tutut kasvot.

Doggo Is Happy To See His Human

"YOU'RE HOME!"

Publié par LADbible sur dimanche 10 décembre 2017