Meghan Markle rakastaa joogaa – ja se myös näkyy!

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britannian hovin kruununperimysjärjestyksessä viidentenä oleva Prinssi Harry kertoi hetki sitten kihlautuneensa tyttöystävänsä Meghan Marklen kanssa. Markle on Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijätär, joka on nyt jättänyt ammattinsa ryhtyäkseen kuninkaalliseksi.

36-vuotias Meghan Markle on kuvankaunis nainen, jolta monet naiset kuulisivat mielellään kauneusvinkkejä. Nyt nainen on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan pitävänsä itsestään ja vartalostaan huolta joogan avulla.

Markle on kertonut rakastavansa joogaa, jota hän on harrastanut jo teini-ikäisestä lähtien. Jooga on tehnyt naisesta vahvemman ja notkeamman, mikä on näyttelijän mielestä mahtavaa. Markle kertoi olevansa joogan ansiosta myös onnellisempi, rentoutuneempi, keskittyneempi ja pystyvänsä myös nukkumaan paremmin harrastaessaan joogaa.

@meghanmarkle @besthealthmag @ingriewilliams @sheristroh @lolewomen #yoga #white #powerwoman

A post shared by Genevieve Charbonneau (@genevievecharbonneau) on