Ihmis-Ken lomailee Intiassa – nukkemies ja apinat Delhissä

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rodrigo Alves nousi ihmisten tietoisuuteen neljä vuotta sitten muutettuaan ulkonäköään radikaalisti kauneusleikkausten avulla. Rodrigo Alves kertoi tavoitelleensa nukkemaista ulkonäköä leikkauksilla, minkä vuoksi media nimesikin hänet nopeasti ihmis-Keniksi.

Kerroimme hetki sitten miten luksuselämästään tunnettu ihmis-Ken koki henkisen valaistumisen käydessään Intiassa. Nyt Barcroft TV on julkaissut YouTube-videon sivuston Hooked on the Look -sarjassa, jossa esitellään miten mies muuttui Intian matkan aikana henkisesti.

Videolla nähdään miten Rodrigo Alves vietti aikaansa Delhissä. Mies ei pystynyt menemään minnekään rauhassa, sillä kaikki tuijottivat häntä vaaleiden hiusten ja erilaisen ulkonäön vuoksi. Onneksi mies tuntuu kuitenkin nauttivan saamastaan huomiosta, minkä vuoksi häntä ei haitannutkaan jutella nähtävyyksien katselemisen lomassa paikallisten ohikulkijoiden kanssa.