Venäläinen Kippari-Kalle ruiskuttaa öljyä lihaksiinsa: ”Käsivarret saatetaan amputoida”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin venäläisestä Kirill Tereshinista, joka on käyttänyt Synthol-öljyä käsivarsien lihasmassan kasvattamiseen. Nyt mies on kertonut Instagramissa, että ammattilaisten mukaan hänen käsivartensa ovat vaarassa irrota. Silti hän jatkaa öljyseoksen ruiskuttamista kehoonsa.

Syntholissa on suurinosa öljyä ja loput alkoholia sekä kipulääkettä ja tulehduksia estävää aihetta. Koska aidon Syntholin hankkiminen olisi maksanut venäläiselle miehelle useita tuhansia euroja, on hän valmistanut seoksen itse. Tällöin kustannukset ovat laskeneet alle sataan eruoon. Ammattilaiset ovat huolestuneet miehen terveyden takia.

Entinen sotilas on ruiskuttanut kotitekoista öljyseosta käsivarsiinsa niin paljon, että aineen vaikutukset näkyvät hänen kehossaan vähintään viiden vuoden ajan. 21-vuotiaan Kirill Tereshinin käsivarsien ympärysmitta on nyt 61 senttimetriä. Mirror-lehden mukaan mies lopettaa aineen ruiskuttamisen, kun käsivarren ympärysmitta on kasvanut 68,5 senttimetriin.

Базуки 💪 . . . . . #кириллтерешин #базуки #рукибазуки #синтол #спорт #спб #мск #звезда

A post shared by Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) on

. . . . .#кириллтерешин #базуки #рукибазуки #ручнаяработа #синтол #спорт

A post shared by Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) on

#прямой#эфир с #андреем #малахов . . . . #рукибазуки #базуки #кириллтерешин #синтол #спорт

A post shared by Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) on

60см базуки 💪 . . . . #кириллтерешин #базуки60см#рукибазуки #базуки #синтол#спорт#звезда

A post shared by Кирилл Терешин Kirill Tereshin (@s_1_a_c_k_3_p) on