Sampo Kaulanen vetoaa suomalaisiin: ”En selviä ilman apuanne”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen Michele-vaimonsa ovat tähdittäneet viime aikoina television realitysarjaa, jossa on seurattu kauppiasperheen värikästä elämää. Nyt verkossa on käynnistynyt äänestys, jonka merkeissä Kaulanen on nyt vedonnut julkisesti suomalaisiin.

– Noin neljä vuotta sitten minä hävisin sen Arman Alizadille ja Ville Haapasalolle, ja olen siitä asti nähnyt vaivaa, että pääsisin siihen tilanteeseen, jossa nyt olen. Olen neljä vuotta uneksinut tästä ja nyt minä olen tässä, Sampo Kaulanen kertoo.

– En yksinkertaisesti selviä tästä ilman teidän apuanne. Meillä on yleisöäänestys käynnissä tässä vuoden Kultainen Venla -hommassa Vuoden esiintyjä -tittelistä. Siihen minä tarvisin älyttömän paljon apua.

Kultainen Venla -äänestyksessä yleisö saa kertoa kuka on heidän mielestään Suomen paras televisioesiintyjä. Kaulasen kanssa ehdolla ovat muun muassa Aki Palsanmäki, Jaajo Linnonmaa, Janne Kataja, Minka Kuustonen, Sami Hedberg ja Sampon jo mainitsemat Arman Alizad ja Ville Haapasalo.