Isoäiti yllätti tanssilattialla – liikkeet yhä hallussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet useita hurjapäisiä isoäitejä ja isoisiä, jotka tekevät hulluja tempauksia vielä satavuotiainakin. Osa ui haiden kanssa ja jotkut pystyvät jopa juoksemaan kilpaa tekemällä uusia maailmanennätyksiä. Nyt eräs isoäiti laittoi jalallaan koreasti tanssilattialla.

Hyväntuulisella YouTube-videolla nähdään miten 87-vuotias isoäiti yltyy tanssimaan menevän musiikin tahdissa. Jean Hupp asuu ystäviensä kanssa vanhuksille tarkoitetussa avustetussa Eagle RIdge of Decatur -nimisessä yhteisössä, jossa asukkaille oli järjestetty yhteistä toimintaa.

Vanhuksille oli järjestetty ajanvietoksi hauska disko, josta asukkaat näyttivät olevan innoissaan. Etenkin Jean Hupp näytti todella nauttivan tanssimisesta, johon isoäiti eläytyi varsinkin Marcia Griffithin Electric Slide -kappaleen aikana.