Wiz Khalifa ja Big Boi esiintyvät Summer Up -festivaaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Summer Up -festivaali on julkaissut ensimmäiset esiintyjät kesälle 2018. Lahden Mukkulan tapahtumapuistossa 14. – 15. heinäkuuta järjestettävän urbaanin musiikin festivaalilla tullaan näkemään yhdysvaltalaiset hiphop-tähdet Wiz Khalifa ja Big Boi.

Lisäksi tässä vaiheessa esiintyjistä on julkistettu kotimaiset Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers ja JVG.

Wiz Khalifa teki läpimurtonsa jättihitillä Black & Yellow vuonna 2010 nousten Billboard Hot 100 –listan kärkisijalle ja keräten runsaasti soittoa niin ympäri maailmaa kuin Suomen radiotaajuuksilla. Artisti on uransa aikana tehnyt yhteistyötä niin Lil Waynen, Rae Sremundin, Nicki Minajin, the Weekndin kuin NASin kanssa. Wiz Khalifan uusin albumi Laugh Now, Fly Later julkaistiin marraskuussa.

OutKast–yhtyeestä tutuksi tullut Big Boi tunnetaan rap-uransa lisäksi musiikkituottajana ja näyttelijänä. Artistin debyyttisoololevy Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty julkaistiin keväällä 2010. Artistin uusin albumi Boomiverse julkaistiin viime keväänä.