Kryptovaluutta-fanien toivelahja – Bitcoin-jouluvillapaita myyntiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rumiksi jouluvillapaidoiksi kutsutut vaatekappaleet ovat olleet jo muutaman vuoden ajan suurta huutoa juhlapyhien alla. Ne ovat usein riemunkirjavia villapaitoja, jotka muistuttavat tyyliltään menneiden vuosikymmenten kudottuja talvisia vaatteita.

Jouluvillapaitojen kuvoita koristavat usein elokuvista ja sarjoista tuttu kuvasto sekä bändien ja artistien logot, mutta nyt myös kryptovaluutta-fanit ovat saaneet jouluista päällepantavaa. Holdmoon-verkkokauppa myy nimittäin kryptovaluutta-jouluvillapaitoja. Suosituin paidoista lienee 59.99 dollaria, eli noin 0.0036 bitcoinia maksava keltamusta Bitcoin-villapaita.

Tarjolla on myös muiden kryptovaluuttojen inspiroimia vaatteita. Mikäli Bitcoin tuntuu siis jo liian valtavirtaa edustavalta valuutalta, voi joulun pyhinä lämmitellä myös esimerkiksi Ethereum, Monero tai Polymath-villapaita päällään.