Helsinkiläisnainen voitti kännykällä 3,3 miljoonan jättipotin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina päästy astetta suurempaan sarjaan rahapelivoittojen kanssa, kun viime aikoina maahamme on tullut jo useita kymmenien miljoonien voittoja. Pelaamisen siirtyessä hiljalleen myös matkapuhelimiin on luonnollista, että voitot kasvavat niissäkin.

Nyt helsinkiläinen nainen on voittanut 3,3 miljoonaa euroa Mega Fortune Dreams -pelistä, jota hän pelasti matkapuhelimellaan. Miljoonapotin onnellinen voittaja oli ymmärrettävistä syistä hieman poissa tolaltaan voittonsa jälkeen.

– Pääni on aivan pyörällä. En saanut nukutuksi viime yönä ja nyt minun pitäisi lähteä töihin. Tämä on aivan hullua, uusi miljonääri kertoi.

Tuore miljonääri ei siis jäänyt ainakaan vielä tässä vaiheessa pois töistä, sillä hän suuntasi sinne pohtimaan mitä voittorahoillaan mahdollisesti tekisi. Samasta pelistä on Suomeen tullut aiemminkin jättipotti, sillä puolitoista vuotta sitten vantaalainen nainen voitti siitä neljä miljoonaa euroa.