MTV-teiniäidin uusi avioliitto heti ongelmissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämässä realitysarja Teen Mom 2:ssa esiintyvä Jenelle Evans on joutunut elämänsä aikana melkoiseen pyöritykseen päihdeongelmien, huoltajuuskiistojen, romanssihuhujen ja vankeusrangaistusten kanssa.

Nainen meni kolme kuukautta sitten naimisiin kolmannen lapsen isän, David Easonin kanssa. Parhaillaan Suomenkin MTV-kanavalla Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Jenelle Evans on kaiketi ehtinyt jo kyllästyä uuteen aviomieheensä.

Naisen ex-aviomies Courtland Rogers on nimittäin sanonut, että nainen on ottanut häneen hiljattain yhteyttä. Jenelle vaihtoi myös Facebookin kansikuvan hääkuvasta pois. Jenelle Evans on piilottanut parisuhdestatuksensa. Sen sijaan hänen aviomiehensä David Eason on poistanut profiilinsa kokonaan Facebookista.

Courtland Rogersilla on uusi tyttöystävä Lindsey Renee, joka on raskaana, eikä pariskunta katsonut Jenellen viestittelyä hyvällä. Jenelle Evans tiuskaisi RadarOnlinelle, että ihmisten ei kannattaisi tehdä johtopäätöksiä parisuhteiden toimivuudesta yhteisöpalveluiden perusteella.