Koira sairastui – lääkäri ei ollut uskoa mikä paljastui syyksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useilla koirilla on paha tapa syödä niiden vatsaan kuulumattomia asioita. Harva kuitenkaan onnistuu syömään samanlaista määrää kiellettyjä esineitä, kuin Yhdysvaltojen Oklahomassa asuvan perheen lemmikki.

Shar pei -rotuinen Dovey oli ollut huonovointinen ja menettänyt runsaasti painoa lyhyen ajan sisään. Koiran omistajat olivat yllättäneet kerran lemmikkinsä varastamassa perheen lapsen tutin, ja epäilivät eläimen syöneen jotain sopimatonta.

Dovey toimitettiin KFOR-TV -uutissivuston mukaan eläinkääkärille. Koiran vatsasta löydettiin röntgenkuvassa 7-9 tuttia, ja eläin määrättiin leikkaukseen. Doveyn nielemien tuttien todellinen määrä kuitenkin yllätti kaikki.

Leikkauksessa koiran vatsasta poistettiin yhteensä 21 tuttia. Koira on sittemmin toipumassa koitoksestaan. Eläinlääkäri Chris Rispolin mukaan hän ei ole nähnyt 20 vuoden aikana mitään vastaavaa, ja neuvoo koiranomistajia huolehtimaan etteivät lemmikit syö sopimattomia esineitä.

– Laita esineesi koiran ulottumattomiin. Älä jätä niitä lojumaan pöydille, Rispoli varoittaa.