Naiset testasivat 6 meikkivoidetta – sama nimi ei vastannut väriä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkivoide on koko meikin perusta ja se usein määrittääkin sen miten hyvältä muut meikit näyttävät kasvoilla. Useilla eri kosmetiikkamerkeillä on saman nimisiä meikkivoiteita, mutta se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että niiden sävy muistuttaisi lainkaan toisiaan.

Nyt Ladylike-kanavan uudella YouTube-videolla kaksi naista testasivat kuutta eri merkkistä meikkivoidetta, joiden sävyille oli annettu sama nimi. Naisten tekemä testi paljasti, että samannimiset tuotteet saman merkinkään sisällä eivät taanneet sitä, että niiden sävy olisi ollut sama.

Monet merkit ovat antaneet vaaleille sävyilleen nimeksi esimerkiksi Ivory, Beige ja Warm Beige, mutta ne eivät silti väriltään vastaa toisiaan. Meikkivoiteiden nimet voivat siis johtaa ihmisiä helposti harhaan, koska niiden sävyt eivät vastaa toisiaan samasta nimestä huolimatta.