Pikkupoika kuuli joulupukin saapuvan – reaktio oli tyly: ”Mitä v***ua?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsilla on tapana kirjoittaa joulupukille jo hyvissä ajoin ennen joulua kirje, jossa he kertovat olleensa koko vuoden kiltisti ja esittävät lahjatoiveitaan. Kirjeen jälkeen lapset jäävätkin innoissaan odottelemaan itse jouluaattoa ja lahjojen saamista.

Kaikki lapset eivät kuitenkaan ilmeisesti ole innoissaan siitä, että joulupukki on tulossa vierailulle heidän kotiinsa. Eräs pikkupoika oli erityisen tuohtunut kuullessaan, että joulupukki on tulossa heidän kotiinsa ja vielä ilman lapsen lupaa.

Perheenäiti Gemma Maxey on kuvannut Leo-poikaansa videolle kun hän on kertonut, että joulupukki tulee heidän kotiinsa vierailulle jouluaattona. Leo tuohtuu heti ja päivittelee asiaa äidilleen tokaisemalla pöyristyneenä: ”What the fuck?”. Äiti ei voi kuin nauraa lapsensa pahalle kielenkäytölle, mutta muistaa kuitenkin huomauttaa, että nyt joulupukki ei varmasti tule.