Raskaus askarruttaa monia: Mies esitti tyhmimmät kysymykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki nuoret eivät välttämättä ole olleet hereillä koulussa terveystiedon tunnilla, kun aiheena on ollut seksi ja perheen perustaminen. Osa ihmisistä tuntuu olevan kuitenkin niin hakoteillä kyseisen aiheen suhteen, että MaximBady päätti lukea ihmisten kirjoittamia kysymyksiä Facebook-sivuillaan.

MaximBady-sivuston julkaisemalla videolla mies lukee kameralle kysymyksiä, joita ihmiset ovat kirjoittaneet internetiin erilaisilla keskustelupalstoille. Videolla kuullaan miten ihmiset ovat miettineet, että voiko nainen tulla raskaaksi ollessaan raskaana. Eräs nainen oli myös epäillyt sitä, että voiko hän olla oman lapsensa äiti jos mies onkin pettänyt häntä.

Mies turhautuu lukiessaan tyhmiä kysymyksiä, ja yksi videon hauskimmista asioista kysymysten lisäksi onkin se miten lukija niihin suhtautuu. Video on alkanut leviämään kulovalkean tavoin Facebookissa, ja sitä onkin jaettu jo yli 90.000 kertaa ja se on kerännyt nopeasti huimat 5,6 miljoonaa katselua.

How are These People Allowed To Have Children

Why are These People Allowed To Have Children

Publié par MaximBady sur vendredi 8 décembre 2017