Sean ”Diddy” Combs paljasti syyn nimenvaihdoksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Yleensä toimittajan haastateltavina on ollut jokin naispuolinen julkkis, mutta viime aikoina naistenlehtenä tunnettu Vogue on alkanut yhä useammin haastattelemaan sarjassa miehiä. Tällä kerralla suosittuun piinapenkkiin istutettiin viihdemoguli ja räppäri Sean Combs.

Sean Combs tunnetaan paremmin nimillä P. Diddy, Puff Daddy, Puffy ja Diddy. Videolla nähdään miten Diddy esittelee viihdyttävän haastattelun aikana myös todella hulppeaa taloaan, josta ei ylellisyyksiä ja luksusta puutu. Mies myös paljastaa, että useammat kutsumanimet johtuvat siitä, että hän haluaa tulla kutsutuksi eri nimillä aina oman mielentilansa ja fiiliksensä mukaan.