#2017bestnine-kuvailmiö leviää somessa – näin saat tehtyä omasi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden lähestyessä loppua on hyvä katsoa hetkeksi taaksepäin omiin onnistumisiin viimeisten 12 kuukauden aikana. Some-aikakautena tämä tarkoittaa tietenkin selvittämällä, mitkä Instagram-kuvat ovat keränneet eniten tykkäyksiä.

Monet Instagram-käyttäjät ovat saattaneet huomata syötteessään yhdeksästä otoksesta koostuvia kuvakollaaseja. Ne on koostettu käyttäjien yhdeksästä eniten tykkäyksiä keränneistä, vuoden 2017 aikana julkaistuista kuvista.

#2017bestnine-kollaaseja ei voi tehdä Instagramissa, vaan ne laaditaan erillisellä verkkosivulla. Käyttäjän täytyy vain vierailla osoitteessa 2017bestnine.com ja syöttää sivustolla olevaan kenttään oma Instagram-käyttäjänimensä.

Palvelu luo kuvakollaasiin tykätyimmistä kuvista automaattisesti. Valmiin kuvan voi tallentaa älylaitteelle tai tietokoneeltaan, minkä jälkeen se on helppo jakaa Instagramissa.