Radiojuontaja vitsaili One Direction -tähden viiksistä – sai tappouhkauksia faneilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poikabändi One Direction on parhaillaan tauolla, mutta se ei tarkoita etteivätkö fanit suhtautuisi yhtyeeseen yhä pakkomielteisesti. Nyt eräs australialainen radiojuontaja on joutunut One Direction -fanien raivon kohteeksi.

Kaikki sai alkunsa Hit Network -radiokanava esitettyä One Directionin Louis Tomlinsonin haastattelun. Ennen valmiiksi nauhoitettua haastattelua juontajat Ed Kavalee, Ash Williams ja Ash London vitsailivat tähden ulkonäöstä.

– Hän on se tyyppi jolla on pienemmät kasvot ja lyhyet ruskeat hiukset?, Williams kysyi.

– Hieman rottamainen naamakarvoitus, London vastasi.

– Hän ei ole mikään Harry Styles. Hän on se vähiten suosittu jäsen, Kavalee vitsaili.

Londonin kommentti Tomlinsonin rottamaisista viiksistä herätti someraivon One Direction -fanien keskuudessa, ja he pommittivat häntä vihaisilla viesteillä. Myöhemmin nainen twiittasi viestin, jossa hän kehui Tomlinsonia ja kertoi nauttineensa hänen haastattelemisestaan.

Fanit kuitenkin jatkoivat Londonin ahdistelua, lähettäen hänelle jopa tappouhkauksia. Asiaa ei helpottanut se, että Tomlinson itsekin lähetti radiojuontajalle keskisormi-emojilla varustetun viestin. Lopulta radiojuontaja ilmoitti pitävänsä taukoa sosiaalisesta mediasta.

– Pidän hieman sometaukoa. Ahdistelu ja uhkaukset ovat liikaa tällä hetkellä. En säädä profiiliani kuitenkaan yksityiseksi, sillä minulla ei ole mitään salattavaa, Ash London kirjoitti.