Zendaya esitti Bruno Marsia – mies otti heti yhteyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megasuosittujen amerikkalaisartistien musiikkivideoille päätyy monesti todella tunnettuja Hollywood-tähtiä esiintymään. Bruno Marsin Versace on the Floor -musiikkivideolla nähdään näyttelijä ja malli Zendaya, joka päätyi videolle imitoituaan ensin itse Bruno Marsia.

Zendaya oli esittänyt Lip Sync Battle -ohjelmassa Bruno Marsia laulamalla ja tanssimalla miehen suositun 24K Magic -kappaleen tahtiin. Bruno Mars oli nähnyt esityksen ja ollut siitä niin mielissään, että hän oli päättänyt pyytää Zendayan seksikkään naisen rooliin hänen musiikkivideolleen.

Zendaya kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa olleensa todella yllättynyt saadessaan tekstiviestin Bruno Marsilta. Kaksikko oli puhunut puhelimessa, minkä jälkeen Zendaya oli päätynyt näyttelemään todella seksikästä ja Bruno Marsista kiinnostunutta kaunotarta miehen Versace on the Floor -musiikkivideolle.