Caitlyn Jenner joulun ilman tyttäriään – Kris Jenner jätti tylysti kutsumatta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheen isoäidin ja managerin virkaa mahtipontisesti hoitava Kris Jenner on jättänyt Caitlyn Jennerin, entisen aviomiehensä Bruce Jennerin, kutsumatta kodissaan järjestettyyn joulujuhlaan. Tämä on ensimmäinen kerta kolmeenkymmeneen vuoteen, kun Caitlyn ei nauti jouluateriaa Kris Jennerin seurassa.

Kris Jennerin ja Caitlyn Jennerin välit viilenivät nopeasti sen jälkeen, kun sukupuoltaan vaihtanut Caitlyn julkaisi paljastavan omaelämäkerran. 62-vuotias Kris Jenner on tehnyt juhlasuunnittelijoille selväksi, että Caitlyn Jenner ei ole tervetullut hänen perheensä perinteiselle jouluillalliselle. 68-vuotias Caitlyn Jenner on viettänyt kaikki joulut 80-luvulta saakka Kris Jennerin perheen kanssa.

Kris Jennerin emännöimiä joulujuhlia pidetään yhtenä suurimpana seurapiiritapahtumana Los Angelesissa. Illalliselle osallistuvat useat Hilton-perheen edustajat sekä esimerkiksi John Legend ja Chrissy Tiegen. Kris Jenner on väittänyt Caitlyn Jennerin valehdelleen asioita hänen perheestään The Secrets of My Life -teoksessa, RadarOnline uutisoi.