Hellyydenkipeä koiranpentu ei antanut omistajan paketoida lahjoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lemmikin omistaja on voinut huomata, että koiran pennut vaativat todella paljon ihmisiltä huomiota ollessaan pieniä. Nyt videolla ihastuttaa pieni ranskanbulldoggin pentu, joka kaipaa omistajansa läheisyyttä päiväunien aikaan.

Phoebe on ranskanbulldoggi, jonka sen omistaja on pelastanut eläinsuojasta. Nainen on asettanut kymmenenviikkoisen koiran hänen viereensä koiran omalle makuualustalle siksi aikaa kun nainen paketoi joululahjoja. Koira näyttää kuitenkin olevan eri mieltä sen suhteen missä sen tulisi nukkua.

Koira ei halua nukkua omassa kopassaan vaan omistajan sylissä. Näin ollen se kapuaa aina takaisin naisen syliin joka kerta kun nainen nostaa koiran omalle alustalleen. Naisen paketointi vaikeutuu huomattavasti kun pentu tulee makaamaan hänen syliinsä.

No wrapping presents because I want to sleep in your lap thx 🎁🎄

A post shared by Phoebe The Frenchton 🐾 (@phoebefrenchiegirl) on