Jimmy Kimmel julkisti vuoden hauskimman videon – tässä hervottomat finalistit!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet on pullollaan mitä hauskimpia videoita, joille erikoiset ja tilannekoomiset sattumukset on onnistuttu tallentamaan. Nyt Jimmy Kimmel esitteli ohjelmassaan raatinsa valitsemat kuusi videota, jotka edustavat koko 2017 vuoden parhaimmistoa.

Jimmy Kimmelin raati valitsi kaikista tänä vuonna eniten huomiota saaneista viraalivideoista kuusi parasta videota. Vain yksi hauskoista videoista oli kuitenkin ylitse muiden ja sai vuoden videotittelin, jonka Kimmel paljasti keskusteluohjelmassaan.

Ehdolle oli päässyt muun muassa mies, joka yritti hajottaa sankarillisesti aidan lukkoa. Aidassa ei kuitenkaan ollut mitään muuta jäljellä kuin juuri pelkkä portti, minkä vuoksi portin avaaminen olisi ollut turhaa. Voiton vei kuitenkin video, jossa gorilla heitti omaa ulostettaan naisen kasvoille.