Suloinen näky videolle – kikattava taapero hautautui koiranpentujen alle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten päivää piristävät lähes poikkeuksetta suloiset videot, joiden päätähtinä nähdään joko pieniä vauvoja, kissoja tai koiria. Nyt päivän söpöysannoksen katsojille tarjoilee pieni taapero, joka jää seitsemän koiranpennun alle.

Neljän lapsen äiti Natalie Raper on kuvannut videolle hauskaa tilannetta, jossa hänen Lucy-tyttärensä leikkii seitsemän bordeauxindoggin pennun kanssa. Lucy istuu lattialla ja nauttii saamastaan huomiosta, kun koiranpennut lähestyvät häntä.

Lucy rakastaa kuusiviikkoisia pentuja ja viettää niiden kanssa aina mielellään aikaa. Seitsemän pennun jakamattoman huomion taapero onnistuu saamaan pennuilta varsinkin silloin, kun tyttö pitää käsissään esimerkiksi keksiä tai muuta herkullista välipalaa kuten tässäkin tilanteessa.