Koira ei halua olla yksin – perheelle ihana vastaanotto päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat osa perhettä ja niiden voidaan aina tietää odottavan ihmisiä kotiin innoissaan. Tämän vuoksi ikävä koiran luokse on aina suuri kun omistajat joutuvat viettämään aikaa erillään rakkaasta karvakuonostaan. Myös koirat ikävöivät omistajiaan, mikä käy suloisesti myös tästä videosta ilmi.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa omistajiaan ikävöinyt koira on viimein saanut naisen takaisin kotiin. Bulldoggi on todella innoissaan nähdessään naisen, joka on ollut viisi päivää poissa kotoa. Koira ottaa todella lämpimästi ja innostuneesti naisen vastaan ja näyttää hänelle, että häntä on kaivattu kotiin.

Bulldoggin käytös on kuitenkin miehen kohdalla vieläkin innostuneempaa. Koira alkaa suloisesti heiluttamaan takapuoltaan nähdessään ikkunasta, että mies tulee kotiin. Koira juoksee heti ovelle miestä vastaan ja kaataa miehen maahan kavutakseen hänen päälleen.