Nainen meikkasi pelkällä ruoalla – punajuurta huuliin ja kaakaota luomiin

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen etsii mahdollisimman luonnollisia ja myrkyttömiä vaihtoehtoja kosmetiikkahyllystä. Itseoppinut meikkitaiteilija Raychel Newton päätti kuitenkin viedä luonnollisuuden askeleen pidemmälle ja tehdä kokonaisen meikkityylin pelkkien ruoka-aineiden avulla.

Raychel Newton päätti ottaa vastaan hänen Instagram-kanavallaan haasteen, jossa hän meikkaa koko kasvonsa pelkän ruoan avulla. Nainen levitti luomilleen muun muassa hunajaa ja kaakaota, jonka avulla hän loihti seksikkäät sumusilmät. Sen lisäksi hän punasi huulensa punajuurella ja lisäsi kiiltoa huulille kookosöljyllä.

Puuteriksi kelpasivat erilaiset jauhot ja nainen keksi loihtia kasvoille varjostukset Snickers-suklaapatukan avulla. Raychel Newton onnistui loihtimaan yllättävän upean lopputuloksen kasvoilleen keittiön antimilla, joita voisi kasvoista päätellen luulla oikeiksi meikeiksi.

What do you think?! Let's totally start a new #makeupchallenge !! Tomorrow I will post the tutorial on how I got this look using ONLY FOOD! 😂😂 After watching it tomorrow comment and tag some bloggers and friends who you think would be loony enough to try it! Jump out of the box and try something new/crazy with me!! 😘🎉🎉 #facefulloffood #facefulloffoodchallenge Oh! And don't forget to tag me when you try it! 😄🤗 ________________________ Help ya girl out and tag some friends below to get this thing started 😁 👇👇👇👇👇👇👇👇 @sandramiyagi @nikkietutorials @kathleenlights @mannymua733 @jeffreestar @hypnaughty.makeup @hypnaughtypower @joamerchan @kcrab__ @rochellewick @wakeupandmakeup @shimycatsmua @peachyqueenblog @beautifoles #makeup #mua #motd #turkeyday #thanksgiving #holidaymakeup #beautyblogger #makeuptutorialsx0x @makeuptutorialsx0x #makeuptutorial #makeupaddictioncosmetics #lashes #brows #naturalbrows #anastasiabeverlyhills #buzzfeed @edgarsmakeup #makeupaddict #makeupgeek #makeupjunkie #wakeupandmakeup #shimycatsmua #mirrorbellaglam #peachyqueenblog

A post shared by Raychel Newton (@makeup_maven) on

🍆🥕FACE FULL OF FOOD 🍔🌯 ________________ Lol this is a bit ridiculous but hilariously fun!! I challenge all my friends, you guys, to go out and try this #makeupchallenge for the holidays! 😂😂 🌯Don't forget to TAG me AND use the hashtags #facefulloffoodchallenge #facefulloffood So I can see! ___________________ #makeuptutorialsx0x #makeupforbarbies #glowedupgirl #makeup_artist_worldwide_ #shimycatsmua #hypnaughtymakeup #hypnaughtypower #lashes #highlight #nikkietutorials #makeuptutorial #makeupblogger #mirrorbellaglam #fakeupfix #skelotim #wakeupandmakeup #brian_champagne #laurag_143 #makeupaddictioncosmetics #makeupgeek #maryhadalittleglam #makeupbymario #brows #mannymua#peachyqueenblog @mirrorbellaglam @skelotim @maryhadalittleglam @peachyqueenblog @hypnaughty.makeup @joamerchan @sandramiyagi @fakeupfix @nikkietutorials @hypnaughtypower @fiercesociety #fiercesociety @wakeupandmakeup @wakeup2slay @shimycatsmua @kcrab__ @makeupforbarbies @shop_alamode @kathleenlights @farahdhukai @bretmansvanity @bretmanrock @hudabeauty #hudabeauty @rochellewick @beautfoles ✨Disclaimer: attempt at your own risk. Try products on skin before use on face. ✨Song: Remember the Name by Fort Minor

A post shared by Raychel Newton (@makeup_maven) on