WannaDrink -sovellus etsii baariseuraa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan viikonlopun koittaessa moni haluaisi lähteä ulos tuulettumaan esimerkiksi oluen tai viinilasillisen parissa, mutta ei keksi itselleen ystävää mukaan. Aina oluelle lähtijöitä ei halua huudella julkisesti Facebookissa, minkä vuoksi WannaDrink-sovellus toimiikin hyvänä apuna seuran etsimiseen.

WannaDrink-sovellus on kuin Tinder, mutta siinä etsitään seuraa baariin. Sovelluksessa käyttäjä voi valita mitä hän haluaisi nauttia tänään. Hän voi valita mieluisan juoman erilaisten kuvakkeiden joukosta. Valittu kuvake kertoo muille käyttäjille, haluatko lähteä yhdelle oluelle, drinkeille tai vaikkapa useammallekin juomalle.

Käyttäjät voivat myös määritellä kuvakkeelle karttaan sijainnin ja ajan sille miten kauan kuvake muille näkyy. Sovellus ei ole vielä Unilad-sivuston mukaan valmis, mutta saattaa jatkossa toimia hyvänä ystävien yhdistäjänä ja keinona tutustua myös uusiin ihmisiin.