Gandalf-näyttelijä: ”Seksiskandaalit osittain naisten omaa syytä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkän linjan brittinäyttelijä Ian McKellen on nähty valkokankaalla useissa merkittävissä rooleissa, joista tunnetuin lienee Taru Sormusten Herrasta -elokuvien Gandalf-velho. Nyt 78-vuotias näyttelijäveteraani paljastaa, että osa naisista tarjoaa viihdemaailman vaikuttajille seksiä rooleja saadakseen.

Englantilainen Sir Ian McKellen on sanonut Oxford Unionin keskustelutilaisuudessa, että viihdemaailmassa parhaillaan vellovat seksiskandaalit ovat osaksi naisten itse aiheuttamia. Miehen mukaan hän on nähnyt 60-luvulta saakka, kuinka naiset ovat vikitelleet ohjaajia ja sanoo suoraan naisten tarjonneen rooleistaan vastapalveluksena seksiä.

McKellen on pahoillaan hyväksikäyttäjien uhrien puolesta, mutta sanoo, että osa naisista on tietoisesti käyttänyt vetovoimaansa hyväkseen viihdemaailmassa. Sen jälkeen on hänen mukaansa turha väittää, että on joutunut hyväksikäytön uhriksi, jos on itse tietoisesti ryhtynyt asiaan. Näyttelijän mukaan asioissa on aina kaksi puolta, eikä kaikkia naisia voi automaattisesti pitää uhreina, Daily Mail kertoo.

Ready for cooler weather? Photo by Nobby Clark

A post shared by Ian McKellen (@ianmckellen) on