Jennifer Lawrence yllätti – haluaisi treffeille Scott Disickin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence erosi hetki sitten ohjaajapoikaystävästään Darren Aronofskysta. Eron jälkeen fanit ovat toivoneet, että näyttelijä alkaisi seurustelemaan kollegansa Chris Prattin kanssa. Nainen kuitenkin paljasti unelmiensa deittikumppanin olevan täysin toinen mieshenkilö.

27-vuotias näyttelijätär Jennifer Lawrence on aiemmin kertonut olevansa todellinen Kardashianit-sarjan fani ja fanittavansa intohimoisesti koko sukua. Nyt nainen kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän unelmoi treffeistä realitytähti Scott Disickin kanssa.

Scott Disick on Kourtney Kardashianista erottuaan nähty useiden tunnettujen kaunottarien kanssa. Tuoreimpien tietojen mukaan Disickin ja hänen viimeisimmän kumppaninsa Sofia Richien romanssi on ollut viime aikoina kivikkoisella tiellä, minkä vuoksi Disickin ja Lawrencen treffit voisivatkin käydä toteen.