27-vuotias poptähti kuoli – löydettiin elottomana kotoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnettu korealainen poptähti Jonghyun on kuollut 27-vuotiaana. Hän menehtyi maanantaina iltapäivällä. K-popin suurimpiin tähtiin lukeutunut ”K-Popin prinssi” tunnettiin paitsi soolouraltaan myös huippusuositun viisihenkisen SHINee-yhtyeen perustajajäsenenä.

The Korean Herald -lehden mukaan Jonghyun löydettiin Soulissa sijaitsevasta asunnostaan elottomana ja kiidätettiin sairaalaan. Myöhemmin selvisi, että suosikkiartisti oli saanut sydänkohtauksen. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

The Korean Heraldin mukaan poptähden sisko hälytti paikalle pelastusviranomaiset saatuaan veljeltään sarjan erittäin huolestuttavia tekstiviestejä. Niissä Jonghyun viittasi viimeisiin viesteihin. Näiden tietojen valossa itsemurhan mahdollisuutta ei ole ainakaan voitu sulkea pois tutkimuksista. Vielä toissaviikolla Jonghyun esiintyi useissa konserteissa Soulin olympiapuistossa.