Koira hylättiin sen epämuodostuman vuoksi – sitten se sai uuden elämän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten sanotaan, kauneus on katsojan silmässä. Woody-niminen koira on herättänyt ihastusta verkossa sen epätyypillisten piirteiden ja hellyttävän persoonallisuuden ansiosta. Woodyn kasvot näyttävät jokseenkin vääristyneiltä.

Kyseessä ei ole syntymävika, vaan seurausta toisen koiran hyökkäyksen kohteeksi joutumisesta. Kasvot jäivät vääristyneiksi, sillä Woodyn alkuperäiset omistajat eivät vaivaantuneet viemään sitä eläinlääkäriin.

Lopulta omistajat muuttivat pois ja hylkäsivät Woodyn. Koira oli kalittuna vanhan kotinsa pihaan ilman ruokaa. Lopulta paikallinen eläinsuojelujärjestö SNARR pelasti sen.

Vaikka Woody on varttunut vaikeissa olosuhteissa, kuvaillaan sitä rakastavaksi ja leikkisäksi koiraksi. SNARRin johtajan, Courtney Bellewin mukaan Woodyn kasvot sopivatkin sen hupaisaan persoonallisuuteen.

SNARR jakoi Woodyn kuvia Facebookissa, ja he saivatkin nopeasti useita yhteenottoja sen adoptoimisesta kiinnostuneilta. Indy100-sivuston mukaan koira onkin sittemmin löytänyt uuden, rakastavan kodin sopivasti joulun pyhiksi.

 

Publié par S.N.A.R.R Animal Rescue Northeast sur lundi 13 novembre 2017

🐾🐾Our Sweet Woody🐾🐾Woody is still looking for his perfect home. We’ve had Woody about a week and have learned a lot…

Publié par S.N.A.R.R Animal Rescue Northeast sur vendredi 24 novembre 2017