Mies opetteli repimään puhelinluettelon kappaleiksi paljain käsin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhelinluettelon repiminen palasiksi paljain käsin on klassinen voimamieslajeja harrastavien taidonnäyte. Tuore video kuitenkin paljastaa, ettei tempun tekemiseen tarvita välttämättä suuria lihaksia.

52 Skillz -videosarjan Stephen Robinson päätti oppia, kuinka puhelinluettelon voi repiä kahtia paljain käsin. Robinson ei kuitenkaan ole kehonrakentaja. Hän pyysi avukseen itseään huomattavasti vahemmassa fyysisessä kunnossa olevan Tony Reidin.

Reid paljastaa Robinsonille, ettei puhelinluettelon repimisisessä ole aina kyse puhtaasta voimasta. Kyseessä on monien muiden temppujen tavoin tekniikkalaji. Puhelinluettelo tuhoutuu helpommin, mikäli sitä pidellään ja revitään oikealla tavalla.

Reidin neuvojen avulla Robinson onnistuu ensin repimään kappaleiksi pienikokoisen luettelon. Tämän jälkeen hän hyödyntää samaa tekniikkaa isompaan puhelinluetteloon, ja onnistuu saamaan myös sen kappaleiksi omin käsin.