Orava koputti perheen ikkunaan – vuosien päästä paljastui miksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oravat ja monet muut eläimet tarvitsevat joskus ihmisen auttavaa kättä selvitäkseen hengissä. Niin kävi kahdeksan vuotta sitten myös eräälle noin neliviikkoiselle oravanpoikaselle, jonka perhe löysi kuolemaisillaan metsästä. Orava oli joutunut pöllön iskun kohteeksi, mutta jostain syystä saalis oli jäänyt maahan.

Metro-lehden mukaan vuonna 2009 Etelä-Carolinassa asuva Brantly Harrisonin perhe huomasi, että orava oli todella huonossa kunnossa, joten se päätti antaa eläimelle turvaa omasta kodistaan. Perhe syötti ja juotti Bella-nimen saanutta oravanpoikasta, ja se alkoi hiljalleen toipua. Lopulta kuukausien hellän huolenpidon jälkeen orava oli tarpeeksi hyvässä kunnossa, jotta se voitiin palauttaa luontoon.

LOVE this of Bella and Fox! Not too many boys can say they have loved a squirrel most of their life! ❤️❤️

A post shared by CID & Bella (@cidandbella) on

Bella came by for a Thanksgiving feast! Happy Thanksgiving from our crazy house!!

A post shared by CID & Bella (@cidandbella) on

Perhe oletti, ettei se enää koskaan näkisi oravaa, jonka hengen se oli pelastanut. Toisin kuitenkin kävi. Myöhemmin perhe huomasi, että sen pihapiirissä liikkui täysikokoinen orava, joka kävi myös koputtelemassa ikkunaan. Lopulta orava ystävystyi perheen kanssa ja viihtyi hyvin pihamaalla.

Yhtenä päivänä orava saapui perheen ovelle jalastaan loukkaantuneena. Silloin perhe tuli ajatelleeksi, että täysikokoiseksi varttunut orava voisi olla heidän pelastamansa Bella. Perhe päätti auttaa oravan toistamiseen kuntoon, ja antoi sille jälleen tilapäisen kodin.

Yhtäkkiä perhe huomasi kuitenkin, että Bellan häkkiin oli ilmestynyt jymy-yllätys. Siellä oli nimittäin myös kolme pientä oravanpoikasta. Orava oli saapunut perheen luokse synnyttämään poikasensa, koska se tiesi olevansa siellä turvassa poikastensa kanssa. Nyt Bella poikasineen odottaa perheen huomassa, että poikaset ovat tarpeeksi vanhoja, jotta oravaperhe voidaan päästää taas luontoon.

@divvyup will even make Bella socks!! ❤️❤️❤️ my sweet girl!

A post shared by CID & Bella (@cidandbella) on