USA julkaisi videon UFO-kohtaamisesta: ”Niitä on kokonainen laivastollinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen puolustusministeriö on julkaissut todisteita tunnistamattomista lentävistä esineistä Yhdysvaltojen ilmatilassa. Tuorein UFO-video paljastaa miten hävittäjät kohtasivat vuonna 2004 ufoja San Diegon edustalla.

Asiasta uutisoineen San Diego Union Tribune -lehden mukaan video julkaistiin, kun Yhdysvaltojen puolustusministeriö vahvisti tähän saakka salaisen Advanced Aviation Threat Identification Program -ohjelman olemassaolon. Vuonna 2012 lakkautetun ohjelman tarkoitus oli varautua avaruudesta tuleviin uhkiin.

The New York Times paljasti AATIP-ohjelman, jonka entinen komentaja David Fravor vahvisti lehdelle. Komentajan mukaan videolla nähtävässä tilanteessa USS Nimitzin F18-hävittäjät olivat noin 160 kilometriä rannikolta, kun ne saivat USS Princetonilta ilmoituksen tunnistamattomista lentävistä esineistä.

Objektit havaittiin vaaleiksi noin 12 metriä pitkiksi Tic Tac -pastillin muotoisiksi. UFO-alukset muuttivat korkeutta hyvin nopeasti 80.000 jalasta merenpinnan tasolle ja takaisin ylös. Lentäjät kertoivat esineiden kiihdyttäneen tavalla, jota he eivät olleet koskaan aiemmin nähneet.