Demi Lovato säväytti – juhli paljastavassa bileasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotias laulajatar Demi Lovato on viettänyt viime aikoina vapaata sinkkuelämää. Nainen on tapaillut komeita urheilijamiehiä, mutta jokainen suhde on loppunut jo muutaman kuukauden tapailemisen jälkeen. Syy saattaa olla se, että Lovato on kertonut ajattelevansa edelleen entistä poikaystäväänsä.

Nyt Demi on kuvattu saapumassa julkkisjuhliin Illinoisin osavaltion Rosemontissa, jonka Allstate Arenalla järjestettiin 103.5 KISS FM Jingle Ball -tapahtuma. Lovaton asu oli odottamattoman rohkea, sillä se oli pääosin läpikuultava.

Demi Lovato on aiemmin kertonut, että hän ei tiedä vieläkään tekikö hän oikean ratkaisun lopettaessaan suhteensa näyttelijä Wilmer Valderraman kanssa. Lovato kertoi Simply Complicated -nimisellä dokumentissa, että hänen sydämensä tulee varmasti aina olemaan Valderraman. Lovaton mukaan hän epäröi päätöstään varsinkin silloin, kun hän on yksin ja kokee olevansa yksinäinen.

Splash
Splash
Splash