Eva Longoria raskaana! Odottaa esikoistaan 42-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on ikuistettu syksyn aikana useisiin valokuviin hehkuvan kauniina. Nyt on vahvistettu, että 42-vuotias Eva Longoria odottaa ensimmäistä lastaan 49-vuotiaan José Bastonin kanssa.

Pariskunta on yrittänyt saada lasta avioitumisesta lähtien. Lopulta hedelmöityshoidot näyttävät tepsineen ja pariskunnan esikoinen syntyy ensi keväänä. José Bastonilla on kolme lasta entuudestaan.

RadarOnline arveli naisen olleen raskaana jo syksyllä, sillä Eva Longorian ulkomuoto oli pyöristynyt. Tällöin hän kertoi vartalon pulleuden johtuvan lähinnä lomalla syödyistä herkuista. Eva Longoria väitti ahmineensa juustoa, pannukakkuja ja viiniä.

He makes me blush 😊 #TuesdayMood

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on