Instagramin suosituimmat filtterit 2017 – montako tunnistat?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snapchatin suuren suosion myötä myös Instagram ja Facebook ovat lisänneet sovelluksiinsa Tarinat-ominaisuuden. Tarinat-ominaisuuden myötä ihmiset ovat voineet jakaa toisilleen lyhyitä videoita, jotka katoavat 24 tunnin aikana.

Snapchatin suosio perustui sen käyttäjäystävällisyyden lisäksi myös hauskoihin filttereihin. Erilaiset kuviin ilmestyvät filtterit saapuivat nopeasti myös Instagramiin. Nyt Elite Daily -sivusto kertoi mitkä filtterit olivat Instagramissa tämän vuoden aikana suosituimpia.

Suosituin kasvofiltteri Instagram-tarinoissa on tänä vuonna ollut koiranpentu. Seuraavaksi suosituimmiksi nousivat koala- ja pupufiltterit. Eläinfilttereiden jälkeen neljännelle sijalle kapusi matematiikkanerofiltteri, joka lisäsi ruutuun erilaisia laskelmia ja kuvassa näkyville ihmisille silmälasit.

Viidennelle sijalle pääsi rakkausfiltteri, jonka Instagram julkaisi ystävänpäivänä sovelluksessa. Filttereiden lisäksi tarinoissa on tänä vuonna pystynyt käyttämään myös monia hauskoja ominaisuuksia, joista suosituimpia ovat olleet aihetunnisteiden lisääminen kuvaan ja superzoomi.